2010. július 5., hétfő

Ujra itt . . . :D . . . sok képpel

Hehh most biztos sokan gondoljatok, hogy nah ennyi volt a nagy blog iras . . . :D . . tt . de neeem :). Csak a lustasag gyozedelmeskedett :).
Valahol nagyon sok minden tortent, valahol azonban minden a regi. Azota volt meg egy day off-om, amikor egesz nap csak aludtam, pihentem a medencenel. Meg a gepet se kapcsoltam be . . . tenyleg szuksegem volt mar egy ilyen napra . . . ugyanis miota itt vagyok, meg nem igazan pihentem ki magam. Voltam egyszer housekeeping-en (takaritas), amit a legjobban utalok :(. A takaritas ugyanis nem jelent mast mint szaros WC-ket pucolni, mar bocsanattal, de brutalis, hogy ezek az amcsi kolkok milyen egy lusta nemzet . . . nemelyikek meg arra sem kepesek, hogy a pici ujjacskaikkal lehuzza maga utan a rohadt wc-t. Bezzeg sminkelni mar tudjak magukat . . . ccch. Azt hiszem ezt a temat nem is ecsetelnem tovabb. Voltam mosodás beosztásban is . . . sot 2x. Az elso alkalom elegge durva volt (egy orosz es egy lengyel leanyzoval voltam - na, de nem azert volt durva :D) . . . sok munka, szinte megallas nelkul. Eskuszom ennyi ruhat meg eletemben nem lattam egy helyen, nem még hogy mossam is ki őket, sőt mi több szépen egyesével hajtogassam össze . . . pfff. Na jo, azert tul lehetett elni, íme:    :D

Továbbá voltam Dish room-os . . . mosogató :) . . . pontositva mosogatógép kezelő :). Ott a gőzt s a trutyit kell tudni elviselni . . . ahogy a különböző ételmaradékok különböző testrészre landolnak a nagy siettség közepette :D . . . egyébként vicces kis munkakör általában még szerethető is  . . . a legjobb az, hogy ebéd után elmosogatunk, aztán szünet van (kb.2-5ig) s olyankor mindig eszeveszetten rohanunk a medencéhez, ahol lehűsíthetjük magunkat . . . imádom :)! Nincs nap, hogy ne portyáznánk ott :D


Unatkozásra még nem volt példa . . . itt olyat nem lehet :D. Minden este van lehetőség bemenni a városba (walmart esetleg Pizza Hut illetve ami szem szájnak ingere). A legutolsó alkalommal hazafelé majdnem elütöttünk egy mosómacit . . . a leányzó úgy rátaposott a fékre, hogy szegény Gregorio majd kivitte az üveget . . . elég durva érzés volt, ugyanis még a kormányt is ide-oda kapkodta . . . végülis szerencsére nem történt komoly baj. Az első kép a városba készült:

Úton hazafelé nem szegte kedvünk a mosómaci:



Nagyon büszke vagyok magamra :D, ugyanis nem cigizek és ami még fokozza a jót sportolok :). Tudom, sokan nagy örömmel fogadják ezt gondolok itt a Macimra meg a családomra, meg a hőn szeretett barátaimra :). Na jó azért nem viszem túlzásba a sportot :), de ez tőlem már igenis sok. Mindennap úszok, este picit megtornáztatom a hasizmokat :) . . . és ha tehetjük lemegyünk a Gym-be (tornaterem). Aztán ott égetjük az égetni valót . . . kosarazunk, kötelet mászunk :), fitlabdázunk, röplabdázunk . . . mindenezünk :). Ím a bizonyíték:




Utánna természetesen az elmaradhatatlan traccsparti a Dining hall-ba . . . szinte minden este összeül a társaság :) . . . szereteeem:



További érdekesség: . . . a táborozó lányoknak már 2 alkalommal is szerveztek partyt itt a táborba. Ezt muszaj leirnom, annyira vicces volt :D. Ez egy lánytábor, ahova a pénzes szülők lepasszolják a lyányaikat egy időre . . . vissza a bulájra . . . hogy ne legyen olyan egyhangú a buli, ezért a lányoknak hoztak a szomszédos táborból fiúkat :DDD . . . annyira vicces volt, ahogy a kis fiúkák bevonultak a kicicomázott lányok közé :DDD. Szigorú szabályok vannak azonban: semmi érintés, semmi közelítés :D. Úgyhogy a lányok csavargatták magukat a táncparketten a fiúk meg körbeállták őket és zsebre tett kézzel szemlélték a terepet :DDD. Jó volt :D. 
Tegnap 4th of July volt . . . a függetlenség napja . . . egyik legnagyobb ünnep Amerikában. Nagyon szép idő volt . . . poénkodtunk is rajta. Ugyanis állitolag a kormánynak lehetősége van befolyásolni az időjárást, de mivel ez nagyon káros az egészségre, ezért egy évben csak 4x megengedett . . . a jelesebb ünnepeken folyamodnak ehhez. Száz ágra sütött a nap, már miért is ne éppen ugye a Függetlenség napján . . . Obama biztos elintézte :DDD. Ne tudjátok milyen őrület volt itt . . . pffff :D.  Ekkora giccs . . . pedig az már nagy dolog, ha én azt mondom, hogy giccs :DDD. Kezdeném ott, hogy a mosodába voltam beosztva . . . ami ez esetben remek volt. Körömfestés, olvasgatás, tere-fere, napozás és közben egy kis munka :D. (Fontos tudni, hogy a mosoda bent van a városban, tehát úgy kell elképzelni, hogy Joe bevisz minket a városba és otthagy :D). Délután 2-re végeztünk a munkával, de csak 3-ra értünk a táborba, mert Joe-nak dolga akadt a walmartba. Egy kis kávé, majd irány a medence. Vasárnap révén BBQ volt :D. A medence után vacsi, ahol minden egyes Chicken staff :) kapott amcsis trikót meg amcsis karkötőket, tetkókat :D. Aztán jött egy közös csoportkép, amit remélhetőleg majd meg is kapunk :). Grillezés . . . imádom a grillezést:D . . . olyankor mndig van hambi, meg hot-dog:D, meg american potato (krumplesz). Az embereken egy rakat amerikai hacuka volt . . . egy csaj pl. szabadságszobornak öltözött :D, idióta kalapok, meg napszemüvegek, meg mindenféle kiegészítők :D. Az arcunkra amerikai zászlós tetkót nyomattunk :D . . . este jégkrém party közben pedig a nagy ünnep alkalmából a tüzijáték :D . . . nagyon szép volt, essküszöm már csak az amerikai himnusz hiányzott :D. Néhány kép izelítőnek:



















See you tomorrow . . . mindenkit puszilok, ölelelek, szeretek . . . hianyoztok nagyon!!!!
  


1 megjegyzés:

  1. Segítsééééééég! Özönkép :))) De már ideje volt ;). Legalább megtanítottad őket fitball-ozni meg nagyokat esni róla? :D Jó látni, h nem változtál semmit, csak fura, hogy ennyi idegennel vagy :( :))

    VálaszTörlés