2010. június 16., szerda

Az elso munkanap avagy micsoda?! :)

Nnnos tehat hol is folytassam . . . . ahhm . . . miutan elmeletileg jollaktunk (gyakorlatilag kevesbe) Mark aki a konyhafonok, jelzest adott le a kezevel, miszerint kovetnunk kellett a konyhaba. De meg mielott barmit is irnak a munkarol, hadd emlitsem meg, hogy mi volt az ebed . . . tehat: chips, ravioli, pitaba gyomoszolt szalami es paradicsommartas, hozza alma :DDD. Nem semmik az amcsik, hogy basszus ezek mit ossze nem ennenek, durvesz. Ja es persze a standard salatabar, ahol az erdekesebbnel erdekesebb szoszok kacsingatnak ram :D. Na ugye, hogy ezt a menut kar lett volna emlites nelkul hagyni :)
A munka elmeletileg 12:30-21:00 ig tartott, gyakorlatilag viszont 19:30 kor elhuzhattuk a csikot . . . hmmm tokeletes . . . bar mindig igy lenne. A munkaba nem kellett megszakadni, kulonben most nem lenne erom itt villogni a gep elott :). Nagyon tetszett az elso nap, ugyanis annyira valtozatos volt az egesz, hogy nem volt lehetoseg megunni. Vegulis csinaltam mindent: torulgetes, rakodas, padlo sikalas, mosodaban is aktivkodtam-tiszta agynemu hajtogatas, takaritottam a fejesek vityillojat-haatooo nnna, inkabb nem mondok semmit:), aztan sajnos nem menekultem a kenyesebb munkakor elol sem (WC glancolas), de nem volt gond, mert elpoenkodtuk az egeszet :))). Ma mar nem volt kecc-mecc az angollal, egesz nap ra voltam kenyszerulve, ami valahol jo, bar voltak kinos pillanatok is :DDD. Viszont kezdem erezni, hogy azert bizony itt aztan lehet tanulni, a szokincsem szepecsken gyarapodik nnna :). Pl. szegyen vagy nem Tanja nagyon szeretett volna valamit megtudni tolem, viszont 2 Excuse me es 1 sorry utan sajnos feladta:). Nem kapott valaszt, viszont ez hal Istennek nem tantoritotta el a velem folytatott kommunikaciotol. :) . . . hat ez van, lesz ez meg jobb is remelhetoleg :D. Oh kepzeljetek vacsi melle kaptunk Fortune cookie-t . . . olyan izgatott voltam :))) . . . ez volt az uzenet: Make your judgment trustworthy by trusting it. Ja es meg ez: Your lucky numbers: 23, 6, 18, 3, 20, 5 - hatbol 4 tenylegesen a szerencseszamaim, tehat azert tudnak vallamit az amcsik :DDD.
Igaz a vityillonk nem 5 csillagos, viszont a tabor nagyon szep. Erdos resz, nagy teruleten fekszik. Sok itt a virag amit kulon dijjazok :). Es van itt sok sportolasi lehetoseg, amit majd eloszeretettel praktizalok majd. Holnap is munkanap. Szombatra kaptam szabadot . . . jo lenne bemenni a varosba korbelesni.
Otthon most hajnali orat irunk, itt is esteledik . . . azt hiszem megyek es alomra hajtom a fejem.

Edesem, csaladom, barataim mind-mind nagyon hianyoztok . . . vigyazzatok magatokra. Cuppantos a tengeren tulrol :) I LOVE YOU

1 megjegyzés:

  1. Valami kimaradt: Kaptunk jegkremet . . . jupppijajjo :D . . . munkaido alatt (igy pihenore kenyszerultunk :))) )

    VálaszTörlés