2010. június 21., hétfő

My first Sunday in the USA - Elso vasarnapom az USA-ban

A bejegyzes cime magaert beszel . . . szerintem! Furi volt, hogy nem a hagyomanyos modon elem meg a vasarnapot. Ancikam ugy hianyzott a tyukhusleveseeeed :( . . . az egyik alap, mely nem hianyozhat a vasarnapombol . . . hat most megtortent. Igazabol, megmondom oszinten, hogy csak utolagosan, valamikor az este tudatositottam, hogy vasarnap van :). Valojaban olyan nap volt mint a tobbi. A reggeli s az ebedre mar nem emlexem, hogy mi volt, viszont a vacsora az fuhhhhhh . . . vaaaaa . . . . ojjjj de jujjj de jo volt . . . :). Vasarnap (tegnap) ugyanis az amerikaiak grill partyt tartottak kint a szabadban. Pont mint a filmekben . . . :D. Tehat a vacsi valojaban minden volt, ami a grillezessel s a kerti partyval osszehozhato . . . hotdog, hamburger, hejaban sult krumpi soval, fott kukorica, gorog dinnye, cukor dinnye . . . MINDEN. Persze nekem mar miert is ne . . . mindent meg kellett kostolnom . . . eredmeny kb. az volt, h. alig birtam felkelni az asztaltol :S. Ez igy nem lesz jo . . . holnaptol salatabar . . . de tenyleg :DDD.
Siettunk a konyha kipucolasaval, ugyanis Mark bezengte, hogy eneklos-tancos est lesz . . . es hogy erkezik egy DJ . . . a bulira a mi vityilloink elott kerult sor. Remek volt . . . sok-sok ember . . . termeszetesen mindenki szigoruan csakis egyenruhaba :D. A DJ-t igaz, hogy nem neveznem DJ-nek, ugyanis egy szintetizatoron nyomatta a zenet. Kulonfele enekekre meg tancokra tanitotta a tomeget . . . nagyon mokas volt . . . olyan igazi tabori hangulat uralkodott :). Volt egy olyan enek, ahol eloszor hangosan kellett enekelni (szinte kiabalni) a masik verszakban azonban suttogni . . . Reka es Fanni felcsereltek, es amikor a tomeg suttogott ok ketten teli torokbol elkezdtek kiabalni :DDDD - nagyon jo volt :D. Jaaaj volt limbooo . . . amire termeszetesen en is kaphato voltam a nagy tomeg elott . . . :DDD (kb. vagy 10-en 15-en vallalhattuk be :D, de kulon ki kell emelnem, hogy Fanni is koztuk volt :D ). A limbo soran nem tudtam palastolni a hajlekonysagom, igy feny derult a gumitestre . . . :DDDD. Ne tudjatok . . . tapsvihar meg a *DJ* folyamatosan kulonbozo jelzokkel illetett :DDD. A Chicken Staff tagjai (Kitchen staff helyett mi chicken staff vagyunk :D ) is lelkesen buzditottak. Aztan kiestem, mert elszamoltam magam . . . pedig en akartam megnyerni :DDD. Na ezt kovetoen, csoportokat kellett alkotni s ugy tovabb jatszani . . . par amcsi lany mindjart korbekapott, hogy menjek csak . . . jo hajlekony vagyok :DDD (igaz ennek mar nem volt koze a tovabbi feladatokhoz, de ezt ok sem tudtak elore). Aztan jatszadoztunk csoportba . . . majd jott a hullahopp karika. Szinten reszt vettem . . . mar miert is ne :DDD Let's have fun :D.
Keso estig a szokasos programunk vette kezdetet . . . mindig szocializalodunk igy a kozos szobaban portyazunk. Van ott TV, DVD, biliard - 2 drb.is :), cho-cho (nem tudom h. irjak :) ), meg pinpong asztal, tarsas jatekok . . . egyszoval minden ami a szorakozashoz esetleg szuksegeltetik :).
Vegulis tegnap este a Jengara esett a valasztas ( tudod Zrazykam . . . :DDD ) . . . kozben termeszetesen sokat nevettunk meg poenkodtunk. Van ketto mexikoi fiu Rafael es Gregorian, nha ok ha elkezdenek nevetni, vege mindennek . . . :D.
Egyebkent nap kozben voltunk uszni, meg napozni . . . ja es kozben azert termeszetesen dolgozunk is :))))).
Mona es Aniko . . . kerlek tudassatok az eredmenyt, mert megol a kivancsisag . . . lecci, lecci!

Legyetek jok, mindenkit puszilok sokszor sokszor megtobbszor :D. Nagyon jol erzem magam itt, de azert tenyleg nagyon HIANYOZTOK :S.

Buona notte  . . .

5 megjegyzés:

  1. óóóó a gumitest!! :-)) azzal biztos tevoltál az est fénypontja:-)))))

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. sszzziiiaaaa!!!!!!!!! Na Klawdikám azt se tudom hol kezdjem. Rendesen élvezet, öröm olvasni az oldaladat!!! Nnnaaggyyooonnn. Na a Sabuskánk mutatta meg a dolgokat hogy kell ide írnom, na jólvan csak ürügy volt hogy átthívjam :DDD Remélem tudatosítottad hogy milyen képet tettem fel ide magamról, direkt ilyen "régit" tettünk fel :DDD Nagyon sokat gondolok rád, persze a többiekkel sokat emlegetünk, és hiányzol nagyon nekunk, de tudjuk hogy visszajössz és hogy nagyon jó neked most ott ami csakis a hasznodra fog vállni és hatalmas nagy élményekkel fox hazatérni!!!Ja amit eltávolítottam az hulyeség csak próbálgattunk valamit a Sabussal!! Holanp közi természetesen érted és gondolunk rád várom lelki jelenlétedet?! Nálunk a Bandában minden rendben, voltunk Pereden, jó volt nagyon!!Csak hát a tánc senkivel sem olyan csak veled... De mondtam bepótoljuk!!!!Neaggodj rendszeres olvasói vagyunk "honlapodnak" Nagyon jól írod le a dolgokat tisztára áttélem. Tipicky plackysan!!!!Most pedig már nincs menekvésed megtudtam hogy kell kommentben nemlessz hiányod!!! :DD További monden jót neked, kitartást, nehéz idökben se add fel, jó szórakozást, ja és mutasd meg nekik a többi tehetséges oldaladat is, Tudod te magadat adni. Nagyon vigyázz magadra, ragadj meg minden lehetöséget. Puszil és ölel mindenki. Ja és így neten keresztül átadom a nagy baráti ölelésünket neked!!! :DD Remélem érezted :DDD´Szeretünk :))))))

    VálaszTörlés
  4. Csabuskam, h. az est fenypontja az azert enyhe tulzas:) . . . a lenyeg az erzes volt :DDD. I love you :)

    VálaszTörlés
  5. Draga Zuszuannam es a Tobbiek . . . ,
    nagyon orulok, hogy irtal es nekem szinten nagy orom volt olvasni az iromanyodat :). Viszont be kell vallanom, hogy par mondat utan a konnyeimmel kellett megkuzdenem, ugyanis azt hiszem most mar kezd leesni, hogy valojaban hol is vagyok es hogy mi is tortenik velem, velunk. Annak viszont nagyon orulok, hogy tetszik a blogom es hogy at tudom adni az altalam erzekelt dolgokat :) . . . csak neha nagyon is reszletesre sikerul . . . de vegulis, hisz ismersz/-tek :D.
    Ez az e . . . csak hivd a ferjuradat :D, vegulis o is karcsu meg hosszu haju meg nagyon jokat lehet vele beszelgetni, szoval . . . :D. Nagy orommel ujsagolta amugy a skypon, hogy volt Nalad :D . . . jo volt neki :D.
    Igen-igen, a kepet regisztraltam . . . s koszonom az altala okozott nevetorohamot :D, hala s koszonet . . . bevallalos leanyka vagy Te en latom :D.
    En is nagyon sokat gondolok rad/-tok . . . es tenyleg jo lenne mar skypolni, hogy lathassalak is :S. Annak meg kivaltkepp orulok, hogy nem engeditek, hogy feledesbe meruljek :D.
    Az elmenyek sora mar most vegelathatatlan . . . szoval keszuljetek, hogy sokat fogok beszelni :D . . . meg annal is tobbet mint eddig :D . . . jolvanna csak ijesztgetlek :D. Viszont a csuszaleso tuti nem fog beallni, hiszen Neked is lesz mit meselned, ebben biztos vagyok, meg a tobbieknek is . . . ojjjajaaa :D
    Sokat gondoltam ma ratok, a kozis tarsasagra es remelem ereztetek, hogy ott vagyok . . . MERT OTT VOLTAM :).
    Orulok, hogy minden rendben a Benddel . . . :).
    Hat igen . . . a hires tancunk . . . annyira hianyzik . . . el sem hiszed . . . es igen tudom . . . most szombaton falunap lesz :(. Csak legyetek figyelmesek a lelki jelenlet szinten meglesz :D.
    Assszondod ticky plackys :))) . . . ennek tenyleg szivbol orulok :D. Es igen-igen csak tessek nyomatni a kommenteket, hadd halljak en is rolatok.
    Hmmm . . . hogy a tobbi tehetseges oldalam . . . alkalom adtan majd be-be villantom magam :D. Koszonom a biztatast, a kedves szavakat, az egyutterzest (nagyon atjon) . . . :) - nagyon-nagyon jol esik!
    Ja es koszonom a nagy barati olelest, szinte konnybe labad a szemem . . . igen-igen, ereztem.
    En is nagyon szeretlek Titeket, es sokszor puszilom a Big Band minden egyes tagjat.

    VálaszTörlés