2010. június 26., szombat

A masodik DAY OFF :)))

Hattoooo  . . . hihetetlen faraszto tud lenni a semmitteves :). Ez volt a masodik szabadnapom probaltam hat mint hasznosan, mint elvezetesen kihasznalni a napot. A reggelit ataludtam . . . egyszeruen nem voltam hajlando koran felkelni . . . ugy kb. fel 11-kor kikopott az agy magabol . . . tehat elkezdodott a nap :). Elso utunk a mosodaba vezetett (a privat mosodaba), hogy kimossuk a privat dolgainkat, amely ertelemszeruen ugyebar csak a fehernemu, ugyanis non-stop egyenruha viselet van :D . . . de egyebkent nagyon elvezem ezt az egyenruha dolgot, igy legalabb nem aggodalmaskodok, hogy ez hogyan meg az hogyan all rajtam :D. Mindig minden nap ugyanaz, nincs fejfajas, hogy vajon ma mit is vegyek fel . . . :))) . . . sokkal konyebb az eletem igy :). Eskuszom az eletemben soha nem voltam ilyen natur mint itt a taborban . . . no make up . . . csak mar ha nagyon nem erzem magam nonek, ill. ha valahova kiruccanunk . . . kezdetben furi volt, de vegulis mar ezt is elvezem, ugyanis reggel 10 perc alatt elkeszulok :D. OK . . . asszem eleg a rizsabol :))). Tehat berakodtunk a gepbe, majd nemsokara mentunk ebedelni. Ebed utan gondoltam lejovok megnezni a mailjeimet es sikerult elcsipnem az en draga Zuszuannamat . . . mily orom :))) . . . ugyanis szinte meg egy band taggal sem tudtam kommunikalni ugy igazan (igaz, egyszer sikerult Moncsival :D ). Gyorsan leegyeztunk egy skypot . . . ami kisebb-nagyobb nehezsegekkel letre is jott :). Nagy orom volt . . . beszeltem ancikammal is . . . es most eloszor nem sirtam, mikor meglattam oket :))) . . . kezdek armysodni - ugy erzem :))). A Kesiar familiat kulon felszoliltanam arra, hogy gyakrabban tessenek skypon lenni .. . mar ok is nagyon hianyoznak s jo lenne mar veluk kommunikalni :))) . . . szoval Ideszeim . . . tudjatok a dolgotok :))).
A tere-fere utan kaptunk bonus pizzat, ugyanis ugy volt, hogy nem lesz rendes vacsora, azon okbol kifolyolag, hogy a tobbiek elmentek Scrantonba es ilyen kis papirzacsekokba kaptunk vacseszt . . . de miutan Mark latta, hogy ott lodorgunk a konyha korul, tagra nyitott szemekkel s szajjal megszant minket, igy utasitotta Henryt, hogy adjon  a nagyon finom frissen sult pizzabol :DDDD. Szep szamban osszevergodtunk az ebedloben, igy miutan teletomtuk a pocit, megszavaztunk egy kiados setat a tabor korul :))). Nagyon-nagyon jo voooolt . . . ojjjj de nagyon imadtam . . . lementunk ugyanis a tohoz es ott eszetlenkedtunk :DDD. Egy csomo kep lett, izelitonek termeszetesen majd rakok fel :D . . . bar igazabol nem is tudom, hogy melyikeket rakjam . . . mindegyiknek megvan a jelentese s erteke szamomra :D.
A poenkodas utan volt kb. 20 percunk, hogy vegyunk egy gyors zuhant es osszekapjuk magunkat, ugyanis meetingre voltunk hivatalosak az ebedlobe, amely 9 p.m. kezdodott. Eleg unalmasnak indult, s tul amerikai volt . . . mint amikor az elnokok sajtotajekoztatot tartanak eskuszom . . . azok a bazira eltulzott nagy szavak. A szeretet, meg a beke . . . :DDD. Vegulis ez a kis tajekoztato a kiscsajok miatt volt, ugyanis ez volt az utolso este nelkuluk . . . elmondtak, hogy mindig mosolyogni, meg kedveskedni veluk, meg a segguket nyalni :) . . . blaaaaaa :D. Vegulis annyi penzert amennyit bekaszalnak Jane-ek a szulok, ez a legkevesebb amit tehetunk (egy kis statisztika: 365 drb kislany jon - 7 hetre - 10 000 dolcsi/fo :D) - akinek van kedve szamoljon utanna hany millio dolcsirol is van szo :DDD.
A megbeszeles utan ismetelten MEGLEPIIIIIIIIIII . . . :DDD - imaaadooom :))). Party volt, disco :D . . . fenyekkel meg bazi jo hangulattal :D. Mindenki felpattant s elkezdett orulten - eszeveszetten tancolni :))). Aztan felgordult az ablak, ahol a kajakat osztjak es egy csomo fajta fagyi tarult elen tejszinhabbal meg mindenfele apro szines cukorkakkal meg csokidarabkakkal . . . :D . . . menyorszag :))). A poen az az volt, hogy ugye a tobbseg volt Scrantonba, ezert a meetingre civilbe erkeztek .. . viszont mi paran bizony egyenruhaba villogtunk . . . sebaaaaj :DDDD. Fo, hogy szolt a zeneee meg volt sok fagyiiiii :DDD. Huppsz egy kis aprosag kimaradt . . . meg a tanec elott volt ilyen kis vetites az elozo napok esemenyeirol . . . ilyen kis mokas rahangolodas a taborra meg magara az estere :D. Szinten keszultek kepek . . . majd kozzeteszem, igerem . . . megeri a penzet :DDD. Ejfel elott valamikor veget ert a buli :S es ovatosan kozoltek, hogy ne a megszokott utvonalunkon menjunk a viskonkba, ugyanis megint itt van a medve :DDD . . . hjujjj de jo! Elegge be voltunk rezelve, s az instrukciok ellenere nem hogy eszrevetlenul probaltuk megkozeliteni a viskonkat, hanem eszeveszett rohanassal tettuk mindezt :D . . . :)))).
Most mennem kell . . . azt hiszem mar nem fogok elnezest kerni a szoveg terjedelme miatt, meg nem fogok igergetni, hogy legkozelebb rovidebb leszek . . . ugyanis ez neeeeeemeeegy :S . . . :)
Sok puszi mindenkinek . . . este rakom a kepeket . . . :DDD. SZERETET S OLELES, MEG MACINAK CSOK :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése