2010. június 23., szerda

A beigért képek . . . :)

A képek a tancos-énekes estrol (uniformisban), meg amikor elvittek minket fagyizni. Az utolso képen Mark a fonokom kicsit ijesztoen nez ki, eloben viszont nagyon aranyos, kedves, mosolygos peldany, aki mindig megerti amit mondok :DDD. Az elozoeken pedig a Chicken Staff nehany tagja . . . :))), a mi kis csapatunk.

7 megjegyzés:

  1. Szia baratosnem. ne aggodj a kepek alapjan egyaltalan nem szedtel fel, ugyh nyugodtan csak kornyekezd meg azt az edessegpultot, v micsodat.:))
    Puszi, szeretlek, ja itthon minden rendben, kepzeld lehet megyunk Gorogbe, tok jo:)))

    VálaszTörlés
  2. Szia csini vagy a képeken. Hiányzol papa

    VálaszTörlés
  3. Monyitanak: orulok, h. a kepeken meg nem annyira eszreveheto :), viszon en mar latom es sajnos erzem is :S. De gond egy szal se, vegulis nem leszek minden evben amerikaban, kielvezem az itteni konyhat :D. Jovore pedig ujra allamvizsga, majd az megteszi a feladatat a plusz kilokkal :))). Gorogbe . . . vaaaav, tok jo, orulok Veled egyutt:). Sok puszit kuldok, ancikadnak meg apcikadnak is. Vigyazz magadra.

    VálaszTörlés
  4. Draga Aneszkam, koszonom a bokot, edes vagy nagyon :DDD. Ez most igy tenyleg nagyon jol esett, ugyanis kezdek keseredni a tomegem :) miatt:, aztan lehet hogy ez mar csak paranoia:). Te is, Ti is nekem :(. puszkoka

    VálaszTörlés
  5. Hihi, Clawgyi bőrszín szerint Te vagy a második befutó :))). Egyébként szupi képek, de 1-2-n észlelek némi "Kacsis" vonást...ugye tudod mire gondolok? :D:D A kilók pedig csak a fejedben léteznek :P

    VálaszTörlés
  6. Marha Kacsicacskam . . . ojjj nevetest fakasztottal belolem - borszin :DDD - akkor azt mondod, hogy lassan felvehetem a versenyt a mexikoiakkal :D ?! Ohh koszonom-koszonom, es igeeen . . . vannak Kacsalinos beutesek, tudom :D - mostanaban eleg gyakran :D.
    Es koszonom az utolso mondatot . . . valamennyire megnyugtattal :D

    VálaszTörlés
  7. Ohhhh majd elfelejtettem . . . sokszor puszantalak Ribikem :D. Arrrivederci

    VálaszTörlés