2010. június 18., péntek

Kiruccanas Scrantonba

Tudom-tudom, beigertem a kepeket, viszon az a nagy szaros helyzet, hogy mind a ket aksim lemerult, ami a fenykepezogepemet mukodteti es elmeletileg van aksitoltom, gyakorlatilag viszont ugy nez ki, hogy nem tudom hasznalni, ugyanis csak 220-as aramerossegen mukodik itt meg 110 van :S. DE . . . holnap Day off = szabadnap es megyek Walmartba, ahol mindenkepp beszerzek egy bhatrit :D. Amugy semmi extra kep, csak nekem volt az, mivelhogy ateltem azt a feelinget . . . :)
Na a munkat illetoen nem szeretnek reszletekbe menni, lenyeg, hogy mosodaban voltunk, ahol a *mar csak azert is dolgozunk* cimu motto lepett ervenybe. Tedd ide-tedd oda :D . . . majd ha megerkeznek a kiscsajok, akkor valoszinuleg mar lesz mit mosni. Viszont egy vicces sztorit meg szeretnek osztani Veletek . . . khhhm. . . szoval . . . reggeli utan be lettunk szabaditva a raktarhelyisegbe, ahol mindenfele finomsagok voltak, meg hutokamraba ahol meg annal is inkabb :DDD. Termeszetesen elotte Mark kezunkbe nyomott egy papirzacsit, amely arra szolgalt, hogy teletomjuk kajesszal, mondvan, hogy nem fogunk visszaerni ebedre (a mosoda kb. 10-15 percnyire van a tabortol, viszonylag nagy hangarszeruseg). Mindenki holgyekhez meltan kb. felig se pakolta a zacseszt, persze en . . . :)))) . . . alig birtam becsukni a szajat :))). Alig birtam valasztani annyi finomsag kozul :). Aztan mint valami kikepzo osztag ujoncai, szigoruan csakis egyenruhaban, egyesevel besurrantunk a furgonba. Tehat odafele ARMY, ott bizony cseledlanyok szerepet toltottuk be :), visszafele pedig mar ledegradalodtuk *fekete munkasokka* :DDDD. Vicces volt, tenyleg . . . pontosan olyanok mint valami bevandorlasi hivatal altal uldozott fekete munkasok :DDD. A hal a tortan az az volt, hogy ebedidoig vegeztunk, tehat a kajeszhoz hozza sem nyultam :D. Termeszetesen besurrasztottam a szobankba, mondvan, hogy kar lenne ha karba veszne . . . aztan ma miutan mondtak, hogy penteken lattak macit a tabor teruleten, azt hiszem az elso dolgom lesz kilikvidalni azt a macicsalogatot :D.
Delutan Scranton . . . amely tudomasaink szerint Pennsylvania allam egyik jelentos varosa (merget azert nem vennek ra :D ). Oriasi elmeny volt komolyan . . . jott a sarga sulis busz, behuppantunk es meg sem allt velunk egeszen Scrantonig. Ott a buszsofor bacsi kirakott minket, oszt* mehettel amerre lattal. Az elso amit szemet szurt a scrantoni egyetem es a Hilton hotel utan mar miert is ne egy plaza lett volna (Let's go to the mall :) )?! Azonnal lecsaptunk es kezdetet vette a fotozkodas vs. shoppingolas :). A kivancsisag behuzott a Victoria's secret-es boltocskaba, ahol a legolcsobb alsonem kb. 20 dolcsi volt :D . . . szemunk meglegeltetese utan, csikot huzva magunk utan kiporoltunk az uzlethelyisegbol :). Na jolvan megkegyelmezek . . . nem fogok mindenfele-fajta uzletet felsorolni, ill. elemezgetni amit lattunk :D. Lenyeg a lenyeg, megtortent par amcsi dolog beszerzese vettem egy gyonyoru salat, napszemcsit meg egy tok jo sapeszt mindezt kb. 10 dolcsiert - jo vasar volt:). Csajok is hasonlokeppen vegeztek, Reka speciel vett par fullbevalot (kb. vagy 20 darabot :D-vicc nelkul:D), Fanni pedig szinten par kiegeszitot. Az orosz lanyok (nem oroszlanok :D ) is szepen bevasaroltak, Tania szinten nagy pakkokkal vegzett . . . ami meglepo volt, hogy a fiuk is shoppingolasi lazt kaptak es bizony ok is szepen bevasaroltak :D. Ami meg a plazaban emlitest meltat, az az, hogy 2 uzletecskeben is kedvesen elkezdett szorakoztatni az elarusito csaj . . . termeszetesen par mondat utan megkerdezte, hogy honnan vagyok :D (pedig ugy de ugy probaltam csavarni a nyelvem :D) . . . ropke faggatas utan, hogy miert jottem ilyen messzire, mik a tervek meg az allamokban megjegyezte, hogy nagyon aranyos az akcentusom :DDDDDDD - occchhh mondom kossz, te is marha aranyos vagy :D - egyebkent tenyleg nagyon aranyosak voltak.
A vasarlas utan betertuk az elmaradhatatlan Starbucks-ba ahol vettunk egy tipicky plackys Caffe Latte-t es azzal korzoztunk vegig a varoson :). A katarzis akkor kovetkezett be, amikor felillesztettem magamra az uj salat, sapeszt es napszemuveget, egyik kezemben egy Starbucks kave masikba pedig egy jol megerdemelt cigi :DDDD . . ., kozben pedig onfeledten setalgattunk a varos utcain, tiszta AMERIKAAA :D. Ezt tenyleg nem lehet igy leirni, at kell elni (meg tenyleg sajnalom, hogy nem tegnap pingaltam le, akkor meg sokkal intenzivebb volt a dolog).
A buszon hazafele remek volt a hangulat . . . csoportkepek sorozatai keszultek a kulonbozo nemzetisegu tarsasagunkrol. Termeszetesen megkezdodtek a nzelvtanfolyamok . . . tanultunk spanyolul, meg Fanninak koszonhetoen a Japan es a Kinai is teritekre kerult . . . tok jo. Aztan termeszetesen a magyarral is elohuzakodtunk . . . megtanitottuk veluk a *Sarga bogre gorbe bogre* mende-mondat :D . . . tok szorakoztato volt, ahogy a mexikoi fiuk iparkodtak kimondani. Vegulis batran allithatom, h. Tania az ecuadori lany volt a legugyesebb :D. A vicc az az benne, hogy meg angolul sem tudok, de mar angol nyelven tanitanak spanyolul meg stb. :D - great!
 Amint lesz ra lehetosegem maris kozzeteszem a kepeket :D. Viszont most mar bucsuzom, *diohejban* ENNYI :D.
Csok haza mindenkinek oriasi nagy szeretetolelessel tarsitva. A helyzet valtozatlan: HIANYOZTOK. Puszi-nyuszi :)
Csuuuuuuuuusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése